Home| Garantie- en retourbeleid

Garantie- en retourbeleid

Beperkte garantie

Houd er rekening mee dat kits voor e-sigaretten uit verschillende onderdelen bestaan en daarom onderworpen zijn aan een verschillende garantieduur.

 

Kits en apparaten voor e-sigaretten (die externe batterijen gebruiken) hebben een garantie van 6 maanden vanaf de aankoopdatum.

Batterijen en mods hebben een beperkte levensduur, afhankelijk van het gebruik. Ze hebben elk een garantie van 60 dagen vanaf de aankoopdatum. Deze garantie vervalt als het apparaat kapot is gegaan als gevolg van verkeerd gebruik en/of knoeien.

Clearomizers, verstuivers (ook wel spoelen of koppen genoemd), pods en tanks zijn verbruiksartikelen en vallen niet onder de garantie. Als ze echter bij aankomst als dood worden beschouwd (defect bij ontvangst) en we binnen 7 dagen na ontvangst ervan op de hoogte worden gesteld, kunnen we ze naar eigen goeddunken vervangen.

Sommige tankonderdelen, ongeacht het merk of de capaciteit, zullen na verloop van tijd waarschijnlijk verslijten. Deze onderdelen moeten regelmatig worden onderhouden en/of vervangen om een goede werking van het product te garanderen.

Coils, vervangende pods en tanks hebben een variabele levensduur. Dit kan tussen de 2 en 14 dagen zijn, maar dit is sterk afhankelijk van vloeistof, stroom en verbruik.

E-Liquids zijn verbruiksartikelen, verkocht in verzegelde flessen en vallen niet onder de garantie. De enige uitzondering op deze regel is in het geval van fabricagefouten of verzendfouten van onze kant, in welk geval wij deze zullen vervangen.

Voor opladers, oplaadcassettes, kabels en stekkers voor wandadapters geldt een garantieperiode van één jaar (12 maanden) vanaf de aankoopdatum. Als een artikel een elektrisch defect heeft, zoals, maar niet beperkt tot, het niet opladen van het artikel, zullen we het vervangen.

Wegwerp-e-sigaretten - Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de kosten van het retourneren van defecte wegwerpsigaretten die zijn geopend en gebruikt. Als uw product bij aankomst dood wordt geacht, vergoeden wij graag uw verzendkosten. Alle producten worden gecontroleerd door ons kwaliteitscontroleteam om de DOA-status te verifiëren en ervoor te zorgen dat ze niet zijn gebruikt.

 

Wij behouden ons het recht voor om onze garantievoorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Wij behouden ons tevens het recht voor om aan ons geretourneerde artikelen te weigeren die niet aan onze gestelde eisen voldoen.

 

Let op: garanties zijn geen garanties en dekken alleen fabricagefouten.

 

Garantie-uitzonderingen

Alle hierboven beschreven garanties zijn niet van toepassing op:

 

normale slijtage;

opzettelijke schade, abnormale opslag- of werkomstandigheden, ongeval, nalatigheid door u of door een derde partij;

het onvermogen van u om de producten te bedienen of te gebruiken in overeenstemming met de instructies;

verzuim van u om normaal onderhoud aan de producten uit te voeren, inclusief het regelmatig reinigen van componenten en connectoren;

elke wijziging of reparatie door u of door een derde partij die niet een van onze erkende reparateurs is; of

elke door u verstrekte specificatie

 

Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten met betrekking tot producten die defect zijn of niet zoals beschreven. Advies over uw wettelijke rechten is verkrijgbaar bij uw plaatselijke Citizen' Advice Bureau of Trading Standards Office.

 

Defecte of beschadigde goederen

In het onwaarschijnlijke geval dat een product defect is, moet u ons klantenserviceteam binnen 24 uur na ontvangst van de goederen hiervan op de hoogte stellen. Claims die na deze periode worden ingediend, worden mogelijk niet geaccepteerd. Gooi geen goederen weg voordat u het probleem meldt, aangezien we mogelijk batchnummers, fotografisch bewijsmateriaal en/of een verzoek om retourzending van het artikel naar ons nodig kunnen hebben.

 

Bij ontvangst van defecte goederen zullen wij het product testen en inspecteren. Als het artikel defect blijkt te zijn, bieden wij u binnen 30 dagen een terugbetaling of vervanging aan. Alle terugbetalingen worden verwerkt via dezelfde betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Als het product niet langer beschikbaar is, zullen we een terugbetaling uitvoeren, inclusief uw verzendkosten, of een omruiling voor een alternatief product naar keuze.

 

Als wordt aangenomen dat de goederen niet defect zijn of als de schade is veroorzaakt door verkeerd gebruik, accidentele schade of slijtage, zullen wij geen vervanging verstrekken of een krediet verstrekken en bent u aansprakelijk voor alle kosten die zijn gemaakt bij het retourneren van de goederen naar ons.

 

We kunnen u voorafgaand aan of tijdens het retourproces verdere vragen stellen, of aanbevelingen doen over het gebruik van het product om onnodige retourzendingen te verminderen. Help ons klantenserviceteam door zoveel mogelijk informatie te verstrekken over een gemeld defect.

 

Retouren en terugbetalingen

Neem contact op met onze klantenservice voordat u goederen retourneert. In sommige omstandigheden krijgt u een Returns Merchandise Authorization (RMA)-nummer dat bij de geretourneerde artikelen moet worden gevoegd.

 

Als u een accounthouder bent, kunt u een RMA-nummer genereren door in te loggen op uw account, Mijn Retouren te selecteren en de stappen te volgen. Als u een gastgebruiker bent, kunt u een RMA-nummer genereren door hier te klikken.

 

Eventuele ongevraagde of ongeoorloofde retourzendingen kunnen worden verwijderd. We hebben momenteel een WEEE-systeem (Waste Electrical and Electronic Equipment) waarmee u uw oude, ongewenste elektrische goederen kunt retourneren: u kunt hier meer over het programma lezen.

 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor artikelen die verloren gaan of beschadigd raken tijdens het transport. We raden aan om retourzendingen via een aangetekende bezorgmethode te verzenden, volledig verzekerd voor de volledige waarde van de goederen, en ervoor te zorgen dat het juiste portobedrag wordt betaald. U bent verplicht om op redelijke wijze zorg te dragen voor goederen zolang u deze in uw bezit heeft.

 

Retourzendingen moeten binnen 10 werkdagen na contact met onze klantenservice ontvangen zijn. Als een artikel niet binnen deze termijn wordt geretourneerd, kunnen we het mogelijk niet accepteren.

 

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen, zullen we het volledig testen om de fout te verifiëren. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat het wordt gecontroleerd en de vervanging wordt verzonden of het krediet wordt verstrekt.

 

Zorg ervoor dat alle geretourneerde artikelen veilig worden verpakt en naar het onderstaande adres worden verzonden, met de RMA (indien van toepassing), de volledige naam, het originele bestelnummer en de reden voor retournering op de buitenkant geschreven:

 

Retouradres: neem contact met ons op via onze e-mailbox.

 

Onze klantbelofte

fumotvapenederland.com wil een organisatie zijn die de behoefte van de klant voorop stelt. Onze medewerkers streven ernaar een responsieve en professionele service te bieden. We beloven:

 

professioneel te handelen en altijd beleefd te zijn

om uw vraag snel te behandelen of de reden voor eventuele vertraging uit te leggen

om te luisteren en om uw mening te vragen

om alle beloften die we doen na te komen

om open en eerlijk te zijn en onze beslissingen duidelijk uit te leggen

om onze excuses aan te bieden als we een fout maken en de zaken recht te zetten

om uw recht om te klagen te aanvaarden en een volledig onderzoek en een weloverwogen antwoord te garanderen

om u en uw gegevens met respect te behandelen

Copyright © 2024 Fumotvapenederland.