Home| Leeftijdsbeleid

Leeftijdsbeleid

Leeftijdsverificatie bij fumotvapenederland

 

U moet de wettelijke leeftijd hebben om te roken (21 jaar of ouder voor Amerikaanse klanten) in het rechtsgebied waar u woont om elektronische sigarettenproducten via deze website te kunnen kopen. Het vervalsen van uw leeftijd met het oog op het kopen van producten op deze website is illegaal en strafbaar bij wet. Het kopen van artikelen namens een minderjarige is verboden en strafbaar door de wet en toekomstige beperkingen op onze website.

 

Wij behouden ons het recht voor om aanvullende identificatie te vragen, zoals een identiteitskaart of paspoort. De naam op de bestelling moet overeenkomen met de naam op het identiteitsbewijs

 

Door in onze winkel te winkelen, bevestigt u dat u de wettelijke leeftijd heeft om te roken in het rechtsgebied waar u woont (21+ in de VS in overeenstemming met de federale wetgeving).

 

Leeftijds verificatie

 

Om een bestelling te plaatsen, moeten gebruikers de volledige wettelijke naam, het vaste adres, de geboortedatum en de laatste vier cijfers van hun burgerservicenummer opgeven. Deze informatie wordt automatisch geverifieerd door software van derden en wordt vergeleken met openbare registers om te bevestigen dat de koper ten minste 21 jaar oud is. In het geval dat de openbare registers niet overeenkomen of als ze het burgerservicenummer niet willen opgeven, moet de koper een niet-verlopen, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs uploaden voor menselijke verificatie. U wordt gevraagd een leesbare kopie van uw identiteitsbewijs te e-mailen, waarop duidelijk uw leeftijd, naam en verzendadres staan vermeld.

 

Wij behouden ons het recht voor om de bestelling te weigeren en te annuleren als de juiste identificatie niet tijdig kan worden verstrekt.

 

Weigering of limiet van service

 

Vanwege de aard van internetverkoop behouden wij ons het recht voor om service aan iedereen te weigeren. Als u vindt dat uw weigering van service onnodig was, neem dan contact op met ons klantenserviceteam via customerservice@fumotvapenederland.com.

 

DEZE SITE BEVAT INFORMATIE OVER ELEKTRONISCHE SIGARETTEN. U MOET DE WETTELIJKE ROKLEEFTIJD VAN 18+ HEBBEN OM DEZE SITE TE KOPEN.

Copyright © 2024 Fumotvapenederland.